Uncategorized

SLÄKTFORSKARDAGARNA I SKÖVDE 2020 ÄR INSTÄLLDA

Nybörjarkurs

Startar igen till hösten under sept månad. Du kan redan nu göra en anmälan till info.kfvslakt@gmail.com

Disgen kurs
Planeras att starta under april månad, endast tre gånger för att hjälpa dig igång och uppföljning under hösten 2020. Allt under förutsättning att Corona inte ställer still det ytterligare. Anmäl dig till info.kfvslakt@gmail.com så får du mer information.

Peter Sjölund och DNA kurs
Kommer till Katrineholm den 14 okt för en heldagskurs i DNA. Du får lära dig vad du skall göra efter att ha gjort testet, hur går jag vidare, genomgång och övningar på eget material. Det där lilla extra som du behöver veta för att hitta rätt släktingar. Pris 500 kr för medlemmar i vår förening och 800 kr för icke medlemmar. Du kan bli medlem, se nedan. Medtag egen dator. I priset ingår arbetsmaterial kaffe med tillbehör, lunch. Anmäl dig redan nu på vår mejl info.kfvslakt@gmail.com
Välkomna

Medlemsavgiften för år 2020 är 210:- för enskild medlem och 235:- för familj. Betalas senas den 28 febr 2020Vill du bli medlem?

Kontakta vår förening på adress: info.kfvslakt@gmail.com eller läs på vår hemsida under fliken Om föreningen. Medlemsavgiften är för enskild medlem 210:- och för hel familj 235:- per år. Du kan betala med bg 5049-6694 eller swish KFV 1230631218.
Vad innebär ett medlemskap? Du får 3 st tidningar per år, tillgång till experthjälp om du kör fast via våra jourhavande eller per telefon. Alla föreläsningar som vi har med intressanta ämnen är gratis, se vårt program här på hemsidan och du får också påminnelse via mejl om något trevligt är på gång. Vi har släktforskarrum på våra tre orter med datorer som innehåller många sökbara databaser samt Arkiv Digital och SVAR Riksarkivet. Allt för vår medlemmar.

KFV-Släktforskarförening
Var ligger lokalen?

Från och med 31 augusti 2016 hittar du föreningens datorer i ABF:s lokaler på Videvägen 9 i Katrineholm (bortom Jysk i samma hus som Samhall). Där finns parkeringsplats och bussen går förbi en gång i timmen. Lokalen är tillgänglig dagligen måndag till fredag.  Är vi inte där så finns ABF:s personal i lokalerna och de kan låsa upp dörren till släktforskarrummet. Men de kan inte hjälpa till på annat sätt eller med lösenordet, som varje medlem får hålla reda på själv. Under tiden som ABF:s personal finns i lokalerna har du möjlighet att vara där. Har du frågor om något så ring gärna någon i styrelsen. Har du frågor om ytterligare öppet tider går det bra att ringa till Anna Åteg ABF Katrineholm

Öppettider
Måndag  9-17
Tisdag  9-17
Onsdag 9-17
Torsdag  9-17
Fredag  9-13

Under sommaren är det i stort sett stängt.
Reservation för ändring pga sjukdom eller annan oförutsedd händelse, semestrar och dylikt.

Vi har ett bra program att se fram emot och vi hoppas på stor anslutning till våra medlemsmöten.

Kommentarer inaktiverade för SLÄKTFORSKARDAGARNA I SKÖVDE 2020 ÄR INSTÄLLDA