Medlemsavgiften för år 2024 är 210:- för enskild medlem och 250:- för familj. 

Vill du ta del av vår förening och gå på våra föredrag och aktiviteter, är du välkommen att bli medlem hos oss. Vi håller regelbundet kurser i samarbete med ABF. I vår tidning, KFV Forskaren, kan du läsa många bra reportage, kommande aktiviteter, skicka in din efterlysning, länkar till många sidor m.m.

Bli medlem hos oss genom att sätta in 210:-/medlem eller hel familj 250:-/familj på bankgiro 5049-6694. Swish nr 123 110 40 90 Det är årsavgiften som gäller tillsvidare. Glöm inte skriva namn, adress, tel och email på inbetalningskortet. Skicka även ett email till vår förening, info.kfvslakt@gmail.com och tala om att du vill bli medlem samt ditt namn och dina adressuppgifter. Tala också om ifall du har betalat avgiften. Så fort vi har fått in din anmälan skickar vi ut tidningen KFV Forskaren till dig och ditt medlemsnummer.

Du kan kontakta styrelsen, om du har några frågor, t.ex. ordförande Ove Wåhlberg eller någon annan så försöker vi hjälpa dig. Vill du gå en kurs och lära dig släktforska? Vi samarbetar med studieförbunden ABF i Katrineholm och Studieförbundet vuxenskolan i Flen Anmäl dig direkt till dem eller hör av dig till oss.

 

Site Footer