Sveriges dödbok nu online

Äntligen finns Sveriges dödbok på Rötter. Du som tecknar abonnemang kan börja använda tjänsten omedelbart.

Sveriges dödbok har sedan 1996 funnits som sökdatabas, då på cd och numera på usb. Nu har databasen även tagit steget ut på nätet och blivit en abonnemangsdatabas. Sveriges dödbok webb nås via Faktabanken på www.rotter.se. Då tjänsten är nätbaserad spelar det ingen roll vilket operativsystem din dator använder, webbversionen fungerar lika bra på PC som Mac-datorer. Så köper du abonnemang: www.rotter.se/prenumeration

1. Du hittar Sveriges dödbok webb som årsabonnemang (399 kr/år) under rubriken Prenumerationer. Där finns den även i ett paket tillsammans med vår magasin Släkthistoriskt Forum.
2. Har du en inloggning på Rötter sedan tidigare använder du den för att logga in. Annars skapar du enkelt en inloggning genom att välja det alternativet.
3. Välj prenumerationsalternativ, fyll i dina personuppgifter, läs igenom och godkänn köp- och användarvillkoren. Eventuell rabattkod registrerar du i det här steget. Är du medlem i vår förening, kontakta oss på info.kfvslakt@gmail.com så får du en rabattkod.
4. Välj hur du vill betala. Betalar du med kort får du omedelbart tillgång till databasen. Du kan också välja alternativet att betala med faktura. Finns i Faktabanken

Så snart ditt köp är genomfört kan du sätta igång och söka i databasen. (Vid köp med faktura aktiveras abonnemanget först när betalningen är mottagen.) Du hittar Sveriges dödbok webb i Rötters Faktabank. Tänk på att du måste vara inloggad för att kunna använda tjänsten. Källa text och bild: www.rotter.se

Medlemmar som betalt medlemsavgiften kan få rabatt, kontakta föreningen.

 

 

Site Footer