Artiklar i KFV-forskaren

Vi efterlyser gärna berättelser och inlägg till vår tidning från er medlemmar. I er forskning finns säkert många roliga, dråpliga, intressanta, även sorliga historier som det kan berättas om och som andra finner intressant att läsa. Det behöver inte vara ett flera sidors inlägg utan en kort berättelse som ni vill delge. Helst inom KFV området. Skicka in dina historier till: info.kfvslakt@gmail.com eller kontakta redaktionsgruppen HÄR:

Är du inte medlem? Som medlem i KFV Släktforskarförening får du många medlemsförmåner av bl a vår tidningen KFV-forskaren med många intressanta berättelser, reportage och inlägg. Ni ser ett axplock på bilden vad vårens tidning innehåller. Du får komma på många bra och roliga föredrag och aktiviteter.

Medlemsavgiften för år 2024 är 210:- för enskild medlem och 250:- för familj.

Är du intresserad att bli medlem så kontakta oss på info.kfvslakt@gmail.com eller besök oss gärna på vår hemsida. Där kan du läsa om föreningen, var vi finns, kontaktuppgifter, kalendarium m.m.

Välkommen till KFV Släktforskarförening!

Site Footer